1/5

Over de functie

 

Onze opdrachtgever realiseert landelijke bouwwerken in diverse sectoren. Met grote ervaring in technisch en organisatorisch complexe projecten, zowel in nieuwbouw, verbouw als in onderhoud, behoort onze opdrachtgever tot de grootste utiliteitsbouwers van Nederland. 

Functie-eisen

Deze functie biedt je de mogelijkheid om je verder te verdiepen in het BIM vak en meer invloed uit te oefenen. Je stuurt aan tijdens het proces en je kunt jezelf profileren als één van de ‘experts’ op BIM gebied binnen de complexe Ubouw.

Je bent verantwoordelijk voor de regie van het gehele BIM proces, van ontwerpfase tot en met de uitvoerings- en beheerfase. Je geeft sturing aan het BIM proces, organiseert BIM overleggen en controleert de kwaliteit van de, door diverse partijen, aangeleverde BIM modellen.
Daarbij geef je richting aan de uitwisseling en registratie van BIM modellen. Je draagt er zorg voor dat het model ook tijdens de realisatie up-to-date blijft.  Als coordinator ondersteun je het hele projectteam in het gebruik van het BIM model tijdens werkvoorbereiding en uitvoering. 
Daarnaast werk je mee aan de verdere implementatie van BIM binnen het bedrijf. Je denkt mee over hoe dit het best in de praktijk kan worden ingevuld en je adviseert in het gebruik van BIM in de tenderfase.

Ervaring

  • ervaring met opbouw van BIM modellen (o.a. Autodesk Revit);

  • ervaring met het verrichten van Clashdetectie en controle op kwaliteit van BIM modellen (Solibri Model Checker / Autodesk Navisworks Manage).

Vaardigheden

  • Je bent klant- en resultaatgericht

  • Je bent iemand die procesmatig denkt en communicatief sterk. 

 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met

Yuri van Bemmel 06-14427858

Om te solliciteren op deze functie, kun je hieronder je CV uploaden

Salaris indicatie

€4.000 tot €5.500

Opleiding
Niveau 

Vanaf 5 jaar relevante ervaring

Dienstverband

Vast

MBO, HBO, TU

Ervaren BIM Coördinator | Gouda | Ubouw

1/5
Locatie

Gouda