1/5

Over de functie

 

Als junior BIM coördinator heb je een belangrijke rol, de coördinatie en het gebruik van BIM op een project. Je helpt het gehele projectteam in het gebruik van BIM, beheert het model en bewaakt de kwaliteit en voortgang van de aspectmodellen.  Je clasht de modellen, legt deze vast en communiceert dit met de verantwoordelijke. Mede door jouw rol als BIM coördinator zorg je er voor dat de onnodige kosten op het project worden gereduceerd en speelt daar dus een belangrijke rol in. Daarnaast word je aanspreekpunt voor BIM team. 

Functie-eisen

Je werkt op verschillende locaties in het land, met als standplaats de vestiging Rotterdam. Je hebt veel contact met je collegas van het BIM team, bestaande uit vier enthousiaste BIM coördinatoren. Je deelt hier in hun kennis en ervaring om zodoende jouw BIM-ontwikkeling een boost te geven en je op te leiden tot een zelfstandige BIM coördinator. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij jouw kennis en ervaring, je hebt de beschikking over een leaseauto, laptop en telefoon. Uiteraard is er aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling tot zelfstandig ervaren BIM-coördinator of BIM-manager.

Ervaring

  • Om in deze functie succesvol te zijn kunnen zijn, beschik je minimaal over een HBO werk- en denkniveau en heb je een opleiding gedaan richting Bouwkunde of Civiele Techniek.

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als BIM-modelleur of enige ervaring als BIM-coördinator.

  • Uiteraard heb je in die periode de ontwikkelingen op het gebied van BIM nauwgezet gevolgd.

Vaardigheden

  • Je bent klant- en resultaatgericht

  • Je bent iemand die procesmatig denkt en communicatief sterk. 

  • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van Autodesk Revit en IFC uitwisseling, 

  • Kennis van Solibri Model Checker is een pré.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met

Yuri van Bemmel 06-14427858

Om te solliciteren op deze functie, kun je hieronder je CV uploaden

Salaris indicatie

€3.000 tot €4.000

Opleiding
Niveau 

Starter - 3 jaar ervaring

Dienstverband

Vast

MBO, HBO, TU

Junior BIM-coördinator | Rotterdam!

1/5
Locatie

Rotterdam